subota, 22. oktobar 2011.

Zabranjen rad šaltera od strane Uprave fakulteta

Poštovani,
Danas od 12h trebalo je da se otvori šalterska služba Filozofskog fakulteta, čije je radno vreme do 15h. Služba, međutim, nije počela sa radom, a iz Uprave fakulteta je stiglo još jedno lažno obaveštenje: da šalteri ne rade zbog blokade.

Još jednom naglašavamo da studentkinje i studenti Filozofskog fakulteta ni u jednom trenutku nisu objavili blokadu šaltera, već isključivo nastave. Nikome nije u interesu da se remeti upis studenata i studentkinja, podnošenje zahteva za kredit, stipendiju i dom.

Ovo je još jedna u nizu opstrukcija Uprave koja pokušava da nas okrene jedne protiv drugih. Više stotina studentkinja i studenata je samo tokom pre podneva uzelo učešća u blokadi nastave koju nastavljamo do daljnjeg. U popodnevnim časovima već smo organizovali seriju diskusija i alternativnih predavanja koja će otvarati sami studenti, gosti i profesori fakulteta. Tokom vikenda nastavićemo sa praksom organizovanja diskusija, tribina, radionica i predavanja. Pozivamo vas sve da posetite oslobođeni Filozofski!

Radna grupa za odnose sa medijima Studentskog Plenuma Filozofskog fakulteta

Нема коментара:

Постави коментар